Heren Grijs Kniekous 1615846 Falke Tk2 48 yY7bg6Ifvm
My Go Paper Bizz Waxy Taupe Bag Hunter Myomy TFJc1lK
My Go Paper Bizz Waxy Taupe Bag Hunter Myomy TFJc1lK+ Flexibiliteit

De afgelopen jaren is de economie behoorlijk aan het veranderen.  De crisis, minder productie, ict ontwikkelingen en een nieuwe “werk” generatie zijn belangrijke pijlers van deze verandering.
Wat betekent dit voor het kantoorlandschap van nu en in de toekomst? Wat betekent dat voor de producten voor deze kantoren? En is er straks überhaupt nog een kantoor?
Dit zijn natuurlijk vragen die ons bezighouden.
De belangrijkste conclusie die wij  uit deze veranderende economie getrokken hebben dat de behoefte aan flexibiliteit groter is geworden en alleen nog maar groter zal worden.My Go Paper Bizz Waxy Taupe Bag Hunter Myomy TFJc1lK
Huur termijnen van kantoren zijn in 10 jaar tijd  bijvoorbeeld van 8-10 jaar naar 3-5 jaar (of korter) gegaan. Groei van jonge bedrijven gaat soms met enorme snel maar krimpen ook regelmatig weer snel. Investeren in “vaste” kantoren is niet meer het juiste om te doen, het investeren in “flexibele” kantoren daar in tegen wel. Wij gaan echter nog een stap verder. Waarom niet investeren in flexibele producten?
Producten die je uit kan breiden, uit kan breiden op de plek waar je het nodig hebt. Maar ook weer kan her-configureren en op een andere plek weer opbouwen. Producten die je ook eenvoudig kunt mee nemen. Producten die ook eenvoudig zijn te customizen, aan te passen naar jouw gewenste gebruik, vorm, materiaal of kleur. Dat is de flexibiliteit die we nastreven in de grote meerderheid van onze producten.
Kortom COwerk gaat voor flexibiliteit.

My Go Paper Bizz Waxy Taupe Bag Hunter Myomy TFJc1lK
Bekijk Speak hier
Tight Spr 2 0 Du2039 Performance Adidas J31lFKTcu
My Go Paper Bizz Waxy Taupe Bag Hunter Myomy TFJc1lK
404 538416 46 95 Nike Blauw Air Max Premium CEQdrxoeBW

producten als Stackr, Speak en Dunck voldoen volledig aan de door ons gewenste flexibiliteit.
Eenvoudig zelf aan te passen in zowel kleur, materiaal en vorm.

My Go Paper Bizz Waxy Taupe Bag Hunter Myomy TFJc1lK

Bear Taupe Design Dames HandtasSchoudertas Fiore QrdCxtsh